Společnost CPI Byty dokončuje desetimilionovou rekonstrukci bytového domu v ulici Tolstého

06. 06. 2019
Rekonstrukce bytového domu v ulici Tolstého se blíží ke konci. Cihlová stavba, která se nachází na okraji střekovského sídliště a přechází do vilové zástavby, bude k nastěhování již v červenci letošního roku.

„Bytový dům v ulici Tolstého je jedním ze 184 objektů, které společnost v Ústí nad Labem vlastní,“ říká Tomáš Urbík, vedoucí ústecké pobočky CPI Byty a dodává: „V roce 2018 se do tohoto portfolia investovalo 84 milionů.“

Objekt, který celkem nabídne 14 bytů, prochází rekonstrukcí za více než 10 milionů korun. „Patří mezi jedny z našich největších projektů. Bylo nutné opravit naprosto vše od střechy, vnitřních rozvodů a vytápění až po společné prostory a interiéry bytů,“ uvádí Tomáš Urbík.

Dům se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě, v těsném sousedství lesa. Skvělá je zde i dostupnost, autobusová zastávka je jen 200m daleko. Před domem se navíc nachází vstup do základní školy, z druhé strany je i škola mateřská. Bydlení je proto vhodné pro rodiny s dětmi, ale také pro seniory. Pro ty jsou primárně určené byty v nižších patrech s menší dispozicí.

„Rekonstrukce už se nachází v poslední fázi, v průběhu června jsou možné i prohlídky bytů,“ říká Tomáš Urbík.