Společnost CPI Byty prodává v Ústí nad Labem několik nemovitostí

18. 06. 2019
Společnost CPI Byty vypsala výběrové řízení k prodeji tří nemovitostí v Ústí nad Labem. Již minulý týden oznámila také prodej střekovské ubytovny Modrá.

„Rozhodli jsme se v tomto roce prodat několik nemovitostí v Ústí nad Labem,“ říká ředitel společnosti CPI Byty Petr Mácha a pokračuje: „Jedná se o nemovitosti, které svým charakterem nezapadají do strategie portfolia nájemního bydlení společnosti. V druhé polovině roku 2019 bude následovat ještě několik dalších budov.“

Prodej nemovitostí proběhne formou výběrového řízení, které bude zajišťovat společnost Naxos. Více informací o nemovitostech a podmínky výběrového řízení jsou k dispozici na stránkách www.naxos.cz.

Nabízené objekty k prodeji:

• Vila v ulici Slavíkova – budova č.p. 284, Bukov, objekt k bydlení, stojící na pozemku parc. č. 521 a dále pozemek parc. č. 522, zahrada. Katastrální území Bukov, okres Ústí nad Labem
  • Bytový dům v ulici Myslbekova – budova č.p. 912, Střekov, objekt k bydlení, stojící na pozemku parc. č. 1904, katastrální území Střekov, okres Ústí nad Labem
  • Dům k bydlení „Fiňák“ – budova č.p. 905, Klíše, objekt k bydlení, stojící na pozemku parc. č. 1893, katastrální území Klíše, okres Ústí nad Labem